JWG: specialist in
maatbouw campers

Wij bouwen al 25 jaar unieke buscampers.

Jouw perfecte camper

Je wilt op vakantie, op reis of de wijde wereld in met een camper. Dan is het fijn als de beperkte ruimte precies aansluit bij jouw behoeften. Wij luisteren naar jouw wensen, kennen de mogelijkheden en bedenken graag creatieve oplossingen. We bouwen een camper op maat die praktisch en technisch goed doordacht is. Zo kun jij straks onbezorgd op pad.

 

info@jwgcampers.nl

+31 594 613 877

Contact

Onze services

Waarom je voor JWG kiest

Maatwerk

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk campers. Geen project is hetzelfde. We zijn gewend te denken in mogelijkheden en hebben alle expertise in huis om het waar te maken.


Erkende camperbouwer

We leveren kwalitatief goed werk. Onze aanpassingen voldoen aan de wettelijke voorschriften voor bijvoorbeeld veiligheid en milieu- en technische normen. We zijn dan ook door verzekeraars en RDW-erkend als camperbouwer.

Persoonlijk

Wij zijn een klein bedrijf. Omdat maatwerk persoonlijk is, hebben we nauw contact met elke klant. We denken mee over alle mogelijkheden om jouw camper perfect te laten aansluiten bij jouw behoefte.

Kwaliteit

Het is misschien een inkopper, maar wij hechten veel waarde aan kwaliteit. We nemen ons werk serieus en zijn pas tevreden als het resultaat goed is. We werken met de beste materialen van gerenommeerde leveranciers.

Slimme oplossingen

We zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kennen veel slimme mogelijkheden. Waar die mogelijkheid niet voor de hand ligt, worden we creatief! We zien het als een uitdaging om steeds nieuwe oplossingen te vinden.

Doorlooptijd

Omdat we een klein bedrijf zijn, schakelen we snel. Afhankelijk van jouw wensen is de gemiddelde doorlooptijd 8 tot 10 weken.



0
Tevreden klanten
0
Campers al opgeleverd
0
Projecten per jaar
0
Betrokken medewerkers

Samenwerking met gerenommeerde merken

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Design en development door InSymbol Design ©2023

Scroll to Top